Gevulde eieren

Gevulde eieren zijn hardgekookte eieren, gehalveerd en gevuld met op smaak gebrachte eigeel vulling. Mayonaise en piccalilly zijn onmisbaar in dit gerecht.
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Tussendoortje
Porties 6

Ingrediƫnten
  

  • 6 stuks eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel piccalilly
  • zout

Instructies
 

  • Kook de eieren hard en laat ze daarna enkele minuten in koud water staan.
  • Pel de eieren en snij ze in de lengte open.
  • Maak de dooiers los en haal ze door een zeef.
  • Zeef ook de piccalilly.
  • Voeg de mayonaise, gezeefde piccalilly en zout naar smaak toe aan de dooiers. Meng alles goed.
  • Vul het mengsel in een spuitzak en spuit een bolletje in elk half ei.
  • Koel bewaren en serveren. Garneren met een klein stukje tomaat en half blaadje selderij.

Notities

Trefwoord eieren, gevulde ei